Contre. Antrenorul Otelului nu-i va amenda pe fotbalisti pentru surplus de greutate, asa cum vrea presedintele Presedintele clubului Otelul Galati, Marius Stan, i-a amenintat pe fotbalisti cu amenzi intre 100 si 200 de dolari daca, astazi, atunci ca
Contre. Antrenorul Otelului nu-i va amenda pe fotbalisti pentru surplus de greutate, asa cum vrea presedintele Presedintele clubului Otelul Galati, Marius Stan, i-a amenintat pe fotbalisti cu amenzi intre 100 si 200 de dolari daca, astazi, atunci cand se va reuni lotul, vor avea kilograme in plus. A intrat, fara sa-si dea seama, in conflict cu acela care se ocupa de pregatirea echipei, Petre Grigoras. "Cred ca a glumit. Cum sa-i amendeze? Eu nu voi accepta asta, dar, repet, a glumit atunci cand a spus-o", au fost primele cuvinte ale antrenorului, care a continuat: "Eu n-am vazut si nici nu am auzit ca, vreodata, un presedinte de club sa intre, cu cantarul in mana, in vestiar si sa spuna "Bai, fotbalistilor, urcati aici, sa vad daca v-ati ingrasat, ca sa va iau banii! Ce naiba!". Grigoras a tinut sa precizeze ca, in privinta sanctiunilor de la echipa, el este cel care ia decizii. "Nu sunt adeptul amenzilor. Nu le-am dat atunci cand nu reuseau sa castige un meci, plus ca ne-am si facut de ras in vreo cateva, cum sa le dau pentru surplus. Ei trebuie sa fie constienti ca le va fi greu daca nu au avut grija cu alimentatia in perioada Sarbatorilor", a punctat tehnicianul moldovenilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.