Greva scenaristilor de la Hollywood a facut o victima emblematica, luni, cu anuntul anularii ceremoniei Globurilor de Aur, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 13 ianuarie si care va fi inlocuita cu o conferinta de presa, relateaza Mediafax. Dupa saptam
Greva scenaristilor de la Hollywood a facut o victima emblematica, luni, cu anuntul anularii ceremoniei Globurilor de Aur, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 13 ianuarie si care va fi inlocuita cu o conferinta de presa, relateaza Mediafax. Dupa saptamani de incertitudine, postul de televiziune NBC, care ar fi trebuit sa difuzeze ceremonia, si Asociatia presei straine de la Hollywood (HFPA), organizatoare a ceremoniei Globurile de Aur, au anuntat ca se vor limita la un eveniment "la scara redusa". O conferinta de presa va avea loc la orele locale 18.00 si 19.00 (02.00 si 03.00 GMT, luni) in locatia unde era prevazuta ceremonia, hotelul de lux Beverly Hilton din Beverly Hills, California, cartierul starurilor din Los Angeles, a anuntat NBC intr-un comunicat. Conferinta de presa va fi coordonata si difuzata de jurnalistii de la NBC, o corporatie care nu a fost atinsa de greva scenaristilor. "Suntem deceptionati pentru ca traditionala noastra ceremonie nu va putea avea loc anul acesta si pentru ca milioane de spectatori din lumea intreaga vor fi impiedicati sa-si vada vedetele preferate sarbatorind cele mai bune interpretari din 2007, din cinematografie si televiziune", a indicat presedintele HFPA, Jorge Camara. Laureatii Globurilor de Aur vor fi anuntati la data prevazuta oficial, a adaugat acesta. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.