Gigi Becali nu a mai aparut in public in ultimele zile. Finantatorul Stelei a explicat disparitia temporara la sport.ro, anuntand ca urmatoarea data cand va aparea la televizor va soca pe toata lumea. “Mi-am lasat mustata deja si astept sa imi
Gigi Becali nu a mai aparut in public in ultimele zile. Finantatorul Stelei a explicat disparitia temporara la sport.ro, anuntand ca urmatoarea data cand va aparea la televizor va soca pe toata lumea. “Mi-am lasat mustata deja si astept sa imi creasca. Vreau sa-mi schimb lookul, pentru analisti si politicieni. O sa-mi las o mustata ca sa apara la toate ziarele pe prima pagina ca si-a lasat Becali mustata! Mie mi-a placut foarte mult 'Pe aripile vantului>>, Clark Gable e actorul meu preferat. Imi placeau gesturile, mimica lui. Si mama cand era tanara semana foarte mult cu Vivian Leigh. O sa-mi las o mustata hollywoodiana”, a spus omul de afaceri din Pipera. Nu ar fi prima data cand Becali ar purta mustata. Aflat in anturajul Stelei inca de dinainte de Revolutie, el a aparut in mai multe poze de grup ale ros-albastrilor. Exista mai multe fotografii cu Hagi si Becali in care acesta din urma afiseaza un zambet larg aflat la umbra unei mustati stufoase (foto dreapta).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.