O banda de sapte hoti, dintre care cinci vorbeau intre ei romaneste, au luat-o ostatica, in propria sa casa, pe fiica unuia dintre principalii producatori de vin din regiunea Oltrepo, in sudul Paviei, si au fugit cu o prada de 10.000 de euro. Barbat
O banda de sapte hoti, dintre care cinci vorbeau intre ei romaneste, au luat-o ostatica, in propria sa casa, pe fiica unuia dintre principalii producatori de vin din regiunea Oltrepo, in sudul Paviei, si au fugit cu o prada de 10.000 de euro. Barbatii, inarmati pana in dinti si mascati, au intrat cu forta in vila unuia dintre principalii producatori de vin din regiune, Giorgio Maggi, din Bonasco. In casa se afla Paola, fata de 23 de ani a familiei, pe care atacatorii au luat-o ostatica sub amenintarea armei. Potrivit tinerei, cei cinci vorbeau intre ei in romana, iar cu ea in italiana, cu accent puternic. Fata a povestit ca hotii pareau experti in bunuri de lux si au luat numai bijuteriile pretioase si o suma de bani. In total, prada a fost evaluata la 10.000 de euro. Cazul a fost preluat de carabinierii din comuna Stradella, unde se afla localitatea Bonasco.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.