Incendiar. O britanica sustine ca a experimentat placeri sexuale de toate felurile si le descrie, cu lux de amanunte, intr-o carte "Exista peste 100 de tipuri de orgasm, toate diferite si eu am incercat sa le descriu pe fiecare in parte", asa isi pr
Incendiar. O britanica sustine ca a experimentat placeri sexuale de toate felurile si le descrie, cu lux de amanunte, intr-o carte "Exista peste 100 de tipuri de orgasm, toate diferite si eu am incercat sa le descriu pe fiecare in parte", asa isi prezinta o mama de 41 de ani din Marea Britanie "Dictionarul de orgasme", recent lansat. Karen Manning prezinta in carte, cu lux de amanunte, peste 100 de tipuri de reactii feminine din timpul actului sexual si situatiile in care acestea pot avea loc. Cartea este intocmita dupa o documentare serioasa, bazata pe marturiile prietenelor, dar si pe experienta proprie a englezoaicei. "Eu si sotul meu, Nick, am avut mereu o viata sexuala buna si am experimentat majoritatea orgasmelor descrise in cartea mea", se lauda Karen, mama a doi copii. Placere maxima la inaltime In carte apar toate orgasmele posibile, de la cel rapid, la "O, Doamne!", la "Nu te opri!" si pana la "Te urci pe tavan". Desi acesta din urma ar parea cel mai intens orgasm, autoarea ineditului dictionar spune ca orgasmul suprem a fost denumit "Ahhh". Cel mai rar si mai greu de obtinut este orgasmul "electrizant", care face tot trupul sa tremure de placere. Potrivit lui Karen, exista si orgasmul de inaltime sau din timpul zborului, care se obtine neaparat in toaleta aeronavei. Un alt tip de orgasm este si cel accidental, care se intampla pe neasteptate, ca un mijloc de relaxare a sistemului nervos.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.