Autoritatile din judetul Neamt au intrat in stare de alerta maxima, din cauza ghetarilor care s-au acumulat pe raul Bistrita si care ameninta sa se napusteasca asupra localitatilor aflate in zona. Pe parcursul ultimelor zile, pe Bistrita s-a format
Autoritatile din judetul Neamt au intrat in stare de alerta maxima, din cauza ghetarilor care s-au acumulat pe raul Bistrita si care ameninta sa se napusteasca asupra localitatilor aflate in zona. Pe parcursul ultimelor zile, pe Bistrita s-a format un pod de gheata lung de peste 18 kilometri, iar sloiurile ating grosimi impresionabile, de pana la 5 metri. In noaptea de revelion a anului 2005, ghetarii de pe rau au luat-o la vale, au spulberat zeci de gospodarii si au ucis trei tineri care petreceau revelionul intr-o casa aflata pe malul apei. Actualmente, satele de pe Valea Bistritei sunt amenintate de acelasi pericol.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.