Sub amenintarea ca o va bate daca nu-l urmeaza, eleva a fost condusa pe un alt teren de sport fata de cel pe care urma sa se desfasoare ora de educatie fizica. "Prin amenintarea cu acte de violenta, tanarul a intretinut raporturi sexuale cu minora, i
Sub amenintarea ca o va bate daca nu-l urmeaza, eleva a fost condusa pe un alt teren de sport fata de cel pe care urma sa se desfasoare ora de educatie fizica. "Prin amenintarea cu acte de violenta, tanarul a intretinut raporturi sexuale cu minora, impotriva vointei acesteia. Daniel Benea a profitat si de faptul ca afara era deja intuneric si nu a fost observat de nimeni pe timpul consumarii actului", a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, citat de Mediafax. Acesta a fost arestat preventiv pentru o perioada de 29 de zile, sub acuzatia savarsirii infractiunii de viol. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca pana la 25 de ani de inchisoare. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.