Directorul Agentiei Banc Post de pe Bulevardul Timisoara din Capitala s-a aruncat de la etajul opt al blocului in care locuia, in noaptea de 3 spre 4 ianuarie 2008. Sucursala Banc Post a anuntat pe 3 ianuarie Sectia 25 Politie,  ca, in perioada
Directorul Agentiei Banc Post de pe Bulevardul Timisoara din Capitala s-a aruncat de la etajul opt al blocului in care locuia, in noaptea de 3 spre 4 ianuarie 2008. Sucursala Banc Post a anuntat pe 3 ianuarie Sectia 25 Politie, ca, in perioada 31 decembrie 2007 - 1, 2 ianuarie 2008, din visteria unitatii au disparut 100.000 de euro. Imediat, a fost declansata o ancheta in cursul careia a reiesit ca cel care a luat banii din seiful unitatii este chiar directorul sucursalei, Adrian Pascu, in varsta de 27 de ani. In noaptea de 3-4 ianuarie 2008, Dispeceratul Politiei Capitalei a fost sesizat ca un barbat se afla la baza blocului din strada Foisorului nr. 6, prezentand urme de precipitare (cadere de la inaltime). Adjunctul sefului Politiei Capitalei, Lucian Guran, a declarat pentru “Gardianul” ca, in urma anchetei, s-a stabilit ca directorul Adrian Pascu a delapidat suma respectiva, din care a cheltuit aproximativ 60.000 de euro, pe care i-a jucat la cazino. Politistii au stabilit ca barbatul s-a aruncat in gol de la terasa ghenei de gunoi, situata la etajul opt al blocului respectiv. Anchetatorii au declansat urmarirea penala pentru delapidare, i nsa sunt sceptici ca vor reusi sa-l audieze pe invinuit, avand in vedere ca acesta se afla internat, in coma profunda, la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Diagnosticul este sumbru: multiple traumatisme toraco-abdominale si fractura de bazin. Medicii spun ca victima a cazut in picioare pe zapada si ca, in cazul in care va scapa cu viata, va ramane paralizat.

Bancpost refuza orice comentariu
“In fata unei astfel de tragedii personale, in care un om se zbate intre viata si moarte, nu dorim sa comentam nimic”, ne-a declarat presedintele Bancpost, Mihai Bogza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.