Preotul Radu Ilas, care mai si preda teologia fratilor din Bucovina de Nord, de la Cernauti, a venit la noi si cu ideile sale minunate si construieste acum, cu mijloace proprii, probabil singura biserica in stil autentic bucovinean din Capitala, ince
Preotul Radu Ilas, care mai si preda teologia fratilor din Bucovina de Nord, de la Cernauti, a venit la noi si cu ideile sale minunate si construieste acum, cu mijloace proprii, probabil singura biserica in stil autentic bucovinean din Capitala, incercand sa respecte toate caracteristicile, inclusiv acoperisul de sita. Biserica va fi de folos si rezidentilor de pe soseaua Berceni. Din pacate, resursele materiale sunt limitate. Daca sunteti crestin si vreti sa deveniti un ctitor al frumoasei Biserici care se ridica si va avea hramul "Adormirea Maicii Domnului" trimiteti o donatie, cat de mica, in contul Asociatiei "Terapia Sufletului" IBAN RO14RNCB0075086920100001, deschis in lei la BCR, Agentia Bagdasar, sau cautati-l pe parintele Radu la telefoanele 021/769.65.83 sau 0727.416.833. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.