Cand sportivii se afla in pauza competitionala, muncesc sefii cluburilor. Aceasta este perioada in care Iuliu Muresan, MM Stoica, Adi Ilie, Cristi Borcea, Marian Iancu, Gigi Becali isi demonstreaza abilitatile de conducatori sau patroni. Formatiile
Cand sportivii se afla in pauza competitionala, muncesc sefii cluburilor. Aceasta este perioada in care Iuliu Muresan, MM Stoica, Adi Ilie, Cristi Borcea, Marian Iancu, Gigi Becali isi demonstreaza abilitatile de conducatori sau patroni. Formatiile din prima liga se dueleaza acum in transferurile de jucatori, fiecare grupare avand cate o strategie proprie. Unii vorbesc mult si fac putin, altii sunt cantonati in mutenie, dar actioneaza cu abilitate. Daca Becali si Copos discuta extrem de mult despre viitoarele tinte ale cluburilor pe care le finanteaza, dinspre Cluj nu se aude nimic din partea lui Arpad Paszkany. In schimb, in fiecare zi, presedintele Iuliu Muresan mai prezinta cate un fotbalist adus de peste mari si tari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.