Proaspat casatorita, cantareata a renuntat anul acesta la spectacolele de Sarbatori, preferand sa le petreaca alaturi de sotul ei, Alin, si de parintii acestuia. Cu toate ca ea a fost gazda, socrii ei fiind cei care au venit de la Targu-Jiu la Bucur
Proaspat casatorita, cantareata a renuntat anul acesta la spectacolele de Sarbatori, preferand sa le petreaca alaturi de sotul ei, Alin, si de parintii acestuia. Cu toate ca ea a fost gazda, socrii ei fiind cei care au venit de la Targu-Jiu la Bucuresti, vedeta nu a prea gatit, insa a gustat din plin bunatatile facute de mama lui Alin. Cristinei i-au placut atat de mult sarmalutele gatite de soacra sa, incat a reusit "performanta" de a se ingrasa trei kilograme in doar cinci zile. Prima surprinsa de acest surplus de kilograme a fost chiar vedeta care, de ani buni, nu a reusit sa se ingrase nici macar cateva sute de grame. Cu toate ca si ea a crezut, la un moment dat, ca luarea in greutate ar putea fi un prim semn ca este insarcinata, vestea cea buna intarzie sa se confirme deocamdata. "Nu, nu sunt insarcinata. Imi doresc foarte mult acest lucru, dar pana acum nu s-a intamplat", ne-a declarat cantareata, care sustine ca singurul motiv pentru care s-a mai rotunjit este ca ii prieste viata de femeie maritata. Mai mult, se pare ca si pe plan profesional Cristinei a inceput sa ii mearga din ce in ce mai bine. In aceasta saptamana, vedeta urmeaza sa semneze, pentru prima data de cand a revenit pe scena muzicala, un contract cu o casa de discuri, cel mai probabil, Mediapromusic.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.