George Copos intra si in afaceri imobiliare. Patronul clubului Rapid are 80 de milioane de euro pentru o cladire de birouri cu 27 de etaje, care va fi ridicata in apropierea Casei Presei din Bucuresti.  Lucrarile, care  vor incepe in primav
George Copos intra si in afaceri imobiliare. Patronul clubului Rapid are 80 de milioane de euro pentru o cladire de birouri cu 27 de etaje, care va fi ridicata in apropierea Casei Presei din Bucuresti. Lucrarile, care vor incepe in primavara acestui an, se vor termina in octombrie 2010. “Valoarea investitiei este de 80 de milioane de euro, iar banii vor proveni atat din surse proprii, cat si din credite bancare. In momentul in care va fi functionala, cladirea de birouri va aduce incasari anuale din chirii de 9,9 milioane de euro", a spus Copos, care controleaza grupul Ana Holding.
Imobilul, ce va fi amplasat in zona Bulevardului Poligrafiei din Bucuresti, va avea o suprafata totala de 55.853 de metri patrati, iar cele trei nivele de subsol, care vor adaposti parcarile, vor insuma 20.486 de metri patrati, in timp ce parterul si cele 27 de etaje vor avea o suprafata totala de 34.973 de metri patrati.
Holdingul Ana are afaceri in mai multe domenii, printre care cel industrial, turism, panificatie, fotbal si, mai nou, imobiliare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.