Cei care au debutat in volum, la orice editura nationala sau internationala (conditie unica - ISBN), pot trimite (intr-un plic A4, volumul respectiv, in patru exemplare, caruia ii vor atasa un CV) la BCU Cluj-Napoca un exemplar, Biblioteca Facultatii
Cei care au debutat in volum, la orice editura nationala sau internationala (conditie unica - ISBN), pot trimite (intr-un plic A4, volumul respectiv, in patru exemplare, caruia ii vor atasa un CV) la BCU Cluj-Napoca un exemplar, Biblioteca Facultatii de Litere a UBB Cluj-Napoca 1 ex., juriu 2 ex. Tinerii poeti (maximum 30 de ani), nedebutanti in volum si (implicit) nemembri ai USR, pot trimite (pana pe 1 aprilie), minimum sapte si maximum 10 texte, tehnoredactate fata-verso, in 5 exemplare, la un rand, font Times New Roman, dimensiune 12. Intr-un plic format A4 se introduce grupajul de poeme; pe prima pagina a grupajului este scris un motto; in acelasi plic A4 se introduce un plic mic, inchis, cu acelasi motto scris pe verso; inauntrul plicului concurentul va pune un CV care va cuprinde: * motto-ul pus pe plicul mic si pe grupajul de poezii * nume/prenume * data/loc de nastere * studii, premii/distinctii/activitate culturale/literare * un crez poetic de maxim 10 randuri * o fotografie tip buletin. Adresa: Casa Municipala de Cultura Gherla, P-ta Libertatii, nr. 1-2, mun. Gherla, jud. Cluj, cu mentiunea "Pentru Concursul de Poezie ProVERS - grupaj de poezie". Grupajul de poeme poate fi trimis si pe adresa concursulprovers@yahoo.com. In acest caz se ataseaza mesajului si CV-ul. Juriul, ce va fi anuntat pe 1 aprilie, va fi format din patru scriitori si critici literari. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.