SCHIMBARE
Firmele trebuie sa-si actualizeze statutul in conformitate cu noile coduri CAEN, care au intrat in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2008. Schimbarea care trebuie facuta la Registrul Comertului costa 30 de lei, insa vestea buna e
SCHIMBARE
Firmele trebuie sa-si actualizeze statutul in conformitate cu noile coduri CAEN, care au intrat in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2008. Schimbarea care trebuie facuta la Registrul Comertului costa 30 de lei, insa vestea buna este ca nu exista un termen pana la care comerciantii sunt obligati sa faca aceasta modificare in statut. Inainte de a merge la Registrul Comertului este bine ca patronii sa verifice daca in cazul activitatii lor s-au produs sau nu modificari. Noile coduri pot fi consultate in Monitorul Oficial NR. 293 din mai 2007. Noua clasificare CAEN 2 prevede 4 sectiuni noi, 26 de diviziuni, 48 de grupe si 101 clase in plus fata de versiunea anterioara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.