Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a blocat de la tranzactionare, pentru inca doua saptamani, actiunile nou emise de SIF Transilvania (SIF3) in cadrul operatiunii de majorare a capitalului social, potrivit comunicatului transmis Bursei de
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a blocat de la tranzactionare, pentru inca doua saptamani, actiunile nou emise de SIF Transilvania (SIF3) in cadrul operatiunii de majorare a capitalului social, potrivit comunicatului transmis Bursei de Valori Bucuresti.
Decizia arbitrului pietei de capital vine ca urmare a litigiului pe care societatea de investitii il are cu administratorul firmei Cocor SA, Daniel Stoica, care solicita nulitatea absoluta a majorarii capitalului social. Procesul va avea loc pe 16 ianuarie. Intarzierea majorarii capitalului social a survenit pe fondul proceselor intentate de catre firma Cocor Turism Bucuresti, Daniel Stoica si Teodor Moise, care au contestat modul de majorare a capitalului social. In 22 decembrie anul trecut, CNVM a blocat cu doua saptamani actiunile nou emise de SIF Transilvania in cadrul operatiunii de majorare a capitalului social.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.