CFR Cluj si-a prezentat ieri ultimele doua achizitii, argentinienii Sebastien Dubarbier si Diego Ruiz Scheuschner. Dubarbier, in varsta de 21 de ani, a fost transferat de la Gimnasia La Plata, iar ultima oara a evoluat la Olimpo Bahia Blanca, unde a
CFR Cluj si-a prezentat ieri ultimele doua achizitii, argentinienii Sebastien Dubarbier si Diego Ruiz Scheuschner. Dubarbier, in varsta de 21 de ani, a fost transferat de la Gimnasia La Plata, iar ultima oara a evoluat la Olimpo Bahia Blanca, unde a fost imprumutat. Mijlocasul argentinian va purta tricoul cu numarul 24. Oficialii clujeni l-au laudat pe primul in special pentru calitatile atletice. "Tatal sau detine si acum recordul national al Argentinei la 100 de metri plat, iar mama sa este campioana la gimnastica. Copilul este aici, este un fotbalist foarte talentat, de mare viteza. Anul trecut a fost declarat cel mai rapid fotbalist din Argentina. Este o raritate pentru America de Sud, pentru ca este stangaci, blond si e un jucator special, pe care il urmarim de la inceputul turului din Argentina", a declarat presedintele clujenilor, Iuliu Muresan. Dubarbier, care a spus ca poate alerga suta de metri in 11 secunde, a semnat un contract pe cinci ani cu CFR Cluj si a costat 775.000 de euro. Celalalt argentinian prezentat, atacantul Diego Ruiz, are 1,90 de metri. Lui Ruiz i se mai spune si Ivan Drago. "Mi se spune asa dupa numele personajului principal din filmul Rocky IV. Stiu care sunt proiectele de viitor ale clubului si sper sa ajungem in Liga Campionilor. Am avut si alte oferte si eu, si Dubarbier, dar am ales sa venim in Romania", a completat Ruiz, care va purta tricoul cu numarul 99 si a fost transferat de la formatia chiliana Huachipato. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.