Ajutor. Pentru ca stapana i s-a imbolnavit, un patruped face curatenie mai bine ca un om Connie, o catelusa rasa terranova, este un adevarat sprijin pentru stapana sa. Cand britanica Hazel Carter s-a imbolnavit si a cazut la pat, catelusa a trebuit
Ajutor. Pentru ca stapana i s-a imbolnavit, un patruped face curatenie mai bine ca un om Connie, o catelusa rasa terranova, este un adevarat sprijin pentru stapana sa. Cand britanica Hazel Carter s-a imbolnavit si a cazut la pat, catelusa a trebuit sa preia toata gospodarirea casei. Cu foarte mare rabdare, Hazel a invatat-o pe catelusa ei cum sa-i fie de ajutor la intretinerea casei. Astfel, in scurt timp, Connie, in varsta de doi ani, a ajuns sa se ocupe de curatenie mai ceva ca un om. Catelusa stie sa spele rufe la masina automata, merge la cumparaturi si uda chiar si florile din gradina, cu stropitoarea. "E atat de desteapta si imi este ajutor de nadejde. Atunci cand se aduna rufe murdare, catelusa le baga in masina, pune detergent si apoi porneste masina. Cat timp aceasta functioneaza, sta de paza ca nu cumva sa se intample ceva, iar imediat ce programul s-a terminat, scoate hainele pentru uscat", povesteste Hazel. "Eu doar dau telefon la magazin, ca sa fac comanda de alimente si de alte lucruri necesare intr-o casa, iar Connie se duce si le ia de acolo, ca sa le aduca acasa", a mai spus britanica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.