Pretul locuintelor din Bulgaria va continua sa se mareasca si in 2008, dar cu un ritm mai lent decat cel inregistrat in 2007, cand a avut o crestere de 30%, sustine Strahil Ivanov, managerul agentiei de real estate Yavlena, citat de Dnevnik, informea
Pretul locuintelor din Bulgaria va continua sa se mareasca si in 2008, dar cu un ritm mai lent decat cel inregistrat in 2007, cand a avut o crestere de 30%, sustine Strahil Ivanov, managerul agentiei de real estate Yavlena, citat de Dnevnik, informeaza NewsIn. Proprietatile rezidentiale vor continua aprecierea, iar analistii bulgari se asteapta si in 2008 la o crestere a preturilor de 12-15% in conditiile in care cererea va depasi stocul existent de locuinte. "Cresterea robusta a preturilor care au inregistrat recorduri peste recorduri in 2007 a fost o surpriza pentru expertii imobiliari", a declarat Ivanov.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.