Abia intoarsa de la "Cronica Carcotasilor", unde a dansat pentru a ocupa "functia" de bebelusa, Laurette Atindehou, nascuta in Braila, pleaca astazi in Egipt pentru a reprezenta Romania la finala mondiala "Top Model Of The World". La 24 de ani, Laur
Abia intoarsa de la "Cronica Carcotasilor", unde a dansat pentru a ocupa "functia" de bebelusa, Laurette Atindehou, nascuta in Braila, pleaca astazi in Egipt pentru a reprezenta Romania la finala mondiala "Top Model Of The World". La 24 de ani, Laurette are o vasta experienta ca model si a prezentat pentru majoritatea designerilor din tara, iar din 2005 a participat la toate editiile Bucharest Fashion Week. A absolvit Facultatea de Drept, este masterand anul I la Academia "Alexandru Ioan Cuza" si se poate mandri cu un corp aproape perfect, avand 1,78 m inaltime si dimensiunile 90-63-90.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.