Ardaf a castigat cursa pentru asigurarea parcului auto al Postei Romane in acest an, deoarece a solicitat cel mai mic tarif, de 211.222 de lei, la licitatia desfasurata pe Bursa de Marfuri, a spus pentru NewsIn directorul de marketing al firmei, Alin
Ardaf a castigat cursa pentru asigurarea parcului auto al Postei Romane in acest an, deoarece a solicitat cel mai mic tarif, de 211.222 de lei, la licitatia desfasurata pe Bursa de Marfuri, a spus pentru NewsIn directorul de marketing al firmei, Alina Nastase. Pentru castigarea licitatiei au mai depus oferte companiile Asirom, Astra si Omniasig. Nastase a explicat ca la licitatia Postei, cel mai important criteriu a fost valoarea primei de asigurare pentru RCA (85 de puncte), restul (15 puncte) reprezentand alte facilitati, printre care oferirea gratuita a asigurarii tip Casco in sistem forfetar pentru toate autovehiculele care apartin Postei, pana la atingerea unui plafon maxim de despagubire de 70.000 lei. Astfel, oferta companiei Ardaf pentru asigurarea celor 1.113 autovehicule ale Companiei Nationale Posta Romana a fost cea mai avantajoasa, valoarea contractului fiind de 211.222 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.