HANDBAL FEMININ
Scandal urias dupa derby-ul Ligii Nationale de handbal feminin, castigat la limita, pe teren propriu, de Rulmentul Brasov, 27-26 in fata lui Oltchim Ramnicu-Valcea. Primul care a reactionat a fost antrenorul oaspetelor s
HANDBAL FEMININ
Scandal urias dupa derby-ul Ligii Nationale de handbal feminin, castigat la limita, pe teren propriu, de Rulmentul Brasov, 27-26 in fata lui Oltchim Ramnicu-Valcea. Primul care a reactionat a fost antrenorul oaspetelor si al echipei nationale, Gheorghe Tadici (foto). “Nu am ce sa reprosez echipei mele, deoarece s-a jucat dupa regulamentul de rugby. Steluta Luca si Roxana Gatzel au fost scose de pe teren din cauza accidentarilor. A fost furt pe fata”, a spus Tadici dupa meci. Ieri, finantatorul gruparii valcene, Constantin Roibu, a cerut rejucarea meciului, amenintand ca in caz contrar va retrage echipa din campionat. Roibu a mai spus ca ii va da in judecata pe arbitrii meciului, pentru ca au permis jocul dur al brasovencelor, ce s-a soldat cu doua accidentari grave in tabara Oltchimului: Roxana Gatzel (dubla fractura de antebrat) si Steluta Luca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.