Carabinierii italiani au retinut un roman, in orasul Foggia, pentru tentativa de dare de mita. Gheorghe Costel, in varsta de 47 de ani, a fost prins de agentii italieni in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice. Romanul a fost oprit pe
Carabinierii italiani au retinut un roman, in orasul Foggia, pentru tentativa de dare de mita. Gheorghe Costel, in varsta de 47 de ani, a fost prins de agentii italieni in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice. Romanul a fost oprit pe o strada din localitate, in timpul unui control de rutina, insa politia si-a dat seama imediat ca el era beat. Vrand sa scape de amenda, soferul roman a scos o bancnota de 50 de euro pentru a castiga indulgenta agentilor. Din nefericire pentru el, Gheorghe Costel a ajuns in arestul politiei, fiind acuzat, pe langa conducere in stare de ebrietate, si de tentativa de dare de mita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.