Grupul Microsoft a vandut peste 100 de milioane de licente ale sistemului de operare Windows Vista, de la lansarea acestuia, in ianuarie 2007, pana la inceputul sarbatorilor de iarna, ca urmare a numarului mare de persoane care au achizitionat comput
Grupul Microsoft a vandut peste 100 de milioane de licente ale sistemului de operare Windows Vista, de la lansarea acestuia, in ianuarie 2007, pana la inceputul sarbatorilor de iarna, ca urmare a numarului mare de persoane care au achizitionat computere personale, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Anuntul a fost facut de presedintele Microsoft, Bill Gates, la o expozitie de produse electronice de consum organizata in Las Vegas. Reprezentanti Microsoft au precizat ca nu au luat inca in calcul vanzarile din timpul sarbatorilor.
Sezonul de cumparaturi din perioada Craciunului si Anului Nou este marcat in mod traditional de vanzari ridicate de computere.
La sfarsitul lunii septembrie, grupul vanduse 88 de milioane de licente Vista, dupa ce a depasit nivelul de 60 de milioane la sfarsitul lui iunie. Microsoft ar putea lansa in primul trimestru al acestui an o versiune imbunatatita, numita Service Pack.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.