ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, a anuntat astazi ca a primit distinctia "Investitorul Anului" pentru 2007 din partea Camerei de Comert Americane din Polonia.
Compania ProLogis a primit aceasta recunoastere din partea Camerei de Comert pentru contributia semnificativa la cresterea economica inregistrata de Polonia in 2007, contributie constand in investitii majore, precum si in transfer de expertiza si de tehnologie. Compania a fost de asemenea recunoscuta pentru practicile de business la cele mai inalte standarde. "Suntem foarte incantati sa primim acest premiu prestigios, ca o dovada de apreciere pentru contributia noastra la constituirea Poloniei intr-un important centru de distributie la nivel global, precum si pentru rolul important jucat de ProLogis in dezvoltarea infrastructurii din toata tara", a declarat Michael de Jong-Douglas, Senior Vice President and Regional Director pentru Europa Centrala si de Est, la ridicarea premiului.
Este pentru al cincilea an cand Camera de Comert Americana din Polonia a acordat premii unor importante afaceri derulate de companii americane in Polonia. Premiile au fost decernate in timpul intalnirii generale anuale a Camerei de Comert Americane, care a avut loc la hotelul Le Royal Meridien Bristol, fiind prezentate de catre dl. Kenneth Hillas, insarcinatul cu Afaceri al Ambasadei Statelor Unite, si de dl. Roman Rewald, Presedintele Consiliului de Directori al AmCham.