Senatorul democrat Barack Obama a luat avans in sondaje, inaintea alegerilor primare programate pentru astazi in statul New Hampshire. Acesta are sansa sa devina primul presedinte american de culoare, in urma scrutinului prezidential din noiembrie.
Senatorul democrat Barack Obama a luat avans in sondaje, inaintea alegerilor primare programate pentru astazi in statul New Hampshire. Acesta are sansa sa devina primul presedinte american de culoare, in urma scrutinului prezidential din noiembrie. Alegerile primare, precum cele care vor avea loc in statul New Hampshire, vizeaza desemnarea delegatilor care vor alege in cursul unei conventii candidatii partidului democrat si republican la alegerile prezidentiale americane din noiembrie. In tabara democrata, scrutinul reprezinta un test crucial pentru adversara lui Obama, Hillary Clinton, care incearca sa recastige terenul inasprindu-si atacurile, relateaza AFP. Obama a obtinut deja o victorie in statul Iowa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.