O echipa a postului de televiziune One TV din Cluj a fost agresata, sambata dupa amiaza, pe partia de schi de la Baisoara. Ala Spranceana si cameramanul Florin Ferentiu inregistrau imagini pentru un reportaj de culoare, pe cea mai lunga si mai aglom
O echipa a postului de televiziune One TV din Cluj a fost agresata, sambata dupa amiaza, pe partia de schi de la Baisoara. Ala Spranceana si cameramanul Florin Ferentiu inregistrau imagini pentru un reportaj de culoare, pe cea mai lunga si mai aglomerata partie din judet. Dupa ce au luat un sincron unui instructor de schi mai varstnic, cameramanul a inceput sa filmeze cum monitorul instruia cativa copii. Fara niciun preaviz, un barbat a inceput sa izbeasca cu schiurile camera de filmat si pe operator. Ziarista a incercat sa intervina, dar s-a ales si ea cu o palma si imbrancituri. Ulterior, ziaristii au inteles ca printre cei filmati se aflau si copiii individului. La fata locului a venit de urgenta un echipaj al jandarmilor montani, care au post permanent in statiune. Agresorul nu a prezentat documente, ci si-a dezvaluit doar verbal numele, Dan Mihai Antonescu. Se pare ca este angajat al Jandarmeriei Romane. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal, pentru distrugere si agresiune.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.