Cheltuiala. Magnatul Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vantu, si-a dat O.K.-ul pentru o achizitie spectaculoasa, care va dinamiza transmisiile jurnalistilor postului La ultima sedinta de Consiliu de Administratie a trustului Realitatea s-a aprobat achizit
Cheltuiala. Magnatul Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vantu, si-a dat O.K.-ul pentru o achizitie spectaculoasa, care va dinamiza transmisiile jurnalistilor postului La ultima sedinta de Consiliu de Administratie a trustului Realitatea s-a aprobat achizitionarea unui elicopter, destinat transmisiilor de la inaltime si deplasarilor rapide ale jurnalistilor in zonele fierbinti. Aparatul va fi de tip Eurocopter, numai ca procurarea sa se dovedeste ceva mai dificila decat se estima initial. Mai exact, sefii televiziunii lui Vantu au aflat, cu stupoare, ca pentru obtinerea unui Eurocopter nou se asteapta pana la 18 luni, asa ca s-a luat decizia cautarii unui aparat la mana a doua, care sa aiba pana intr-o mie de ore de zbor, dupa cum ne-a dezvaluit, ieri, Sorin Enache, directorul general al postului. Cat despre costuri, acestea vor fi, probabil, in jur de 2-3 milioane de euro, avand in vedere ca un aparat nou costa circa 4 milioane de euro. Reamintim ca, nu demult, si trustul lui Dan Voiculescu a preconizat o achizitie similara, nematerializata pana in acest moment.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.