Veste. Fostul model, Adriana Stan, a aflat in preajma Sarbatorilor ca va deveni mamica in a doua jumatate a acestui an Dan Petrescu si sotia lui, Adriana, au toate motivele din lume sa sarbatoreasca. Aflati in vacanta, in noua lor casa din Valencia,
Veste. Fostul model, Adriana Stan, a aflat in preajma Sarbatorilor ca va deveni mamica in a doua jumatate a acestui an Dan Petrescu si sotia lui, Adriana, au toate motivele din lume sa sarbatoreasca. Aflati in vacanta, in noua lor casa din Valencia, cei doi au primit o veste pe care o asteptau de mai multe luni. Fostul manechin a avut, in sfarsit, surpriza ca testul de sarcina sa iasa pozitiv. Asadar, Dan Petrescu va fi din nou tatic. Fostul fotbalist mai are doua fiice din prima casatorie, Chelsea si Rebecca, in varsta de 10, respectiv 14 ani si, potrivit apropiatilor, un baietel i-ar indeplini toate visurile. Nu s-ar supara nici daca cel de-al treilea mostenitor va fi tot fetita. Oricum, sarcina este la inceput, iar sexul bebelusului nu poate fi determinat in aceasta faza. Asa ca Dan si Adriana vor mai avea putin de asteptat pana se vor putea gandi la un nume pentru micutul sau micuta lor. Bebelusul si-a anuntat venirea pe lume intr-un moment in care Adriana nu era foarte sigura ca se va intampla. In urma cu mai bine de o luna, Cancan a anuntat ca sotia lui Dan Petrescu are interdictie din partea medicului sa ramana insarcinata. Pentru ca a fost nevoita sa urmeze un tratament cu un antibiotic foarte puternic din cauza unei infectii, Adriana a fost sfatuita sa astepte inceputul anului 2008 pentru a procrea. In acest interval, organismul urma sa elimine antibioticul, iar eventualele efecte ale acestuia asupra sarcinii ar fi fost complet inlaturate. Dupa o pauza de o luna in care a incetat sa mai incerce, sotia lui Petrescu a ramas insarcinata, e drept, putin inainte de termenul recomandat de doctor. Shopping in Spania Pentru Dan si Adriana, 2008 a inceput in forta. Anul Nou i-a prins in calitate de viitori parinti in noua lor resedinta de vacanta din Valencia. Pentru ca Spania este recunoscuta pentru sezoanele de shopping, fostul model ar putea profita ca este acolo ca sa-si adauge in garderoba cateva tinute de gravida, pentru momentul in care sarcina va deveni vizibila si, deci, hainele de pana acum vor fi scoase din uz. Si, se pare, o va face. Nunta de vis Dupa o relatie de trei ani, in care au fost de nedespartit, antrenorul echipei FC Unirea Urziceni si iubita lui, fostul model Adriana Stan, au decis sa-si uneasca oficial destinele. In iunie 2007, cei doi au avut o nunta ca in basme la Palatul Snagov, cu invitati de vaza, focuri de artificii si tort cu trei etaje. Alaturi, la fericitul eveniment, le-au stat si cele doua fiice ale lui Dan, Chelsea si Rebecca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.