Vrei sa evadezi intr-o tara calda, dar nu ti-ai facut inca un plan de bataie? Lansat in iulie 2004 de echipa care a realizat primul site de servicii si tranzactii online din turismul romanesc (bileteavion.ro), www.iturism.ro, unul dintre cele mai com
Vrei sa evadezi intr-o tara calda, dar nu ti-ai facut inca un plan de bataie? Lansat in iulie 2004 de echipa care a realizat primul site de servicii si tranzactii online din turismul romanesc (bileteavion.ro), www.iturism.ro, unul dintre cele mai complete si mai de succes portaluri de turism din Romania, iti poate schimba viata. In ultimele trei luni, acest Ghid de Calatorie online a ajutat peste 430.000 de persoane sa descopere lumea.
www.iturism.ro pune la dispozitia vizitatorilor sai peste 6.000 de oferte de sezon, postate de cele 500 de agentii de turism din toata tara. Pana acum, cele mai cautate destinatii in cadrul portalului au fost Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Tunisia, Egipt, Italia, Franta.
In 2007, numarul turistilor romani care au ales o vacanta in strainatate a crescut, in comparatie cu 2006, cu 25%, ajungand la aproximativ 700.000.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.