Liniste. Partidul lui Boc si Stolojan si-a pierdut logoreea manifestata in recentul scandal Orban acum, cand e vorba sa ia pozitie fata de atitudinea jenanta a lui Adriean Videanu, care a mintit bucurestenii in fata Dv. ati iesit cu masina pe strazi
Liniste. Partidul lui Boc si Stolojan si-a pierdut logoreea manifestata in recentul scandal Orban acum, cand e vorba sa ia pozitie fata de atitudinea jenanta a lui Adriean Videanu, care a mintit bucurestenii in fata Dv. ati iesit cu masina pe strazile din Capitala? - Sigur, sigur ca da. Si cum ne puteti descrie situatia din Bucuresti? - Destul de greu, foarte greu. Cum v-ati descurcat? Erati la volanul masinii dv. sau...? - Nu, eu am soferul meu, care conduce." Acest dialog intre jurnalisti si primarul general a avut loc intr-un moment in care Videanu se afla acolo unde s-a aflat jumatate din mandat: peste hotare. Lucru care nu l-a impiedicat sa incerce prostirea bucurestenilor in fata, pentru ca acestia sa il creada pe baricadele anti-nameti. Interesant insa, partidul sau, PDL, atat de vocal in scandalul Orban, tace acum ca pestele. "Negarea initiala a evenimentului, atitudinea de musamalizare a accidentului sunt fapte grave, in afara legii, care il descalifica pe domnul Orban pentru a ocupa in continuare functia de ministru. PDL cere si demisia ministrului Internelor, Cristian David, ca gest de asumare a raspunderii pentru modul total incorect in care autoritatile implicate au gestionat aceasta situatie, protejandu-l pe domnul Orban impotriva legii", se arata intr-un comunicat al acestui partid la momentul scandalului amintit. Acum, Boc, Stolojan comp. nu au nimic de spus. Cat despre Videanu, tupeul sau nu cunoaste limite: el a incercat sa explice, sambata, ca nici macar nu are atributii in deszapezire, dand de inteles ca Primaria Generala s-a implicat, totusi, doar din dorinta de a ajuta primarii de sector. "Sunt zone in care nu am atributii, de exemplu salubrizarea si deszapezirea, dar am incercat sa ma implic alaturi de colegii mei, primarii de sector. Am facut Comandamentul de Iarna pentru responsabilitatile mele: apa, caldura si transport in comun", a spus Videanu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.