Patronul firmei AVIS 2000, Marin State, ce a detinut si functia de vicepresedinte al PLD Hunedoara si finantatorul organizatiei de partid din Hunedoara, si-a pierdut viata, ieri dimineata, intr-un accident rutier petrecut la intrarea in municipiul D
Patronul firmei AVIS 2000, Marin State, ce a detinut si functia de vicepresedinte al PLD Hunedoara si finantatorul organizatiei de partid din Hunedoara, si-a pierdut viata, ieri dimineata, intr-un accident rutier petrecut la intrarea in municipiul Deva, pe DN 7, transmite Newsin. Marin State s-a stabilit la Deva, dupa ce a plecat din Alba Iulia, pentru a conduce firma AVIS 2000, ce se ocupa cu producerea produselor avicole. El era considerat unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Deva. La infiintarea PLD, el a aderat la acest partid, fiind prieten cu Theodor Stolojan. Pana la unirea cu PD, Marin State a fost vicepresedinte al PLD Hunedoara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.