Mezina familiei Luciu face bani din bijuterii, spre deosebire de sora ei care castiga de pe urma imaginii de bomba-sexy. In timp ce Nicoleta s-a facut remarcata in pictoriale incendiare, Iuliana s-a luptat sa iasa din umbra ei prin intermediul mai m
Mezina familiei Luciu face bani din bijuterii, spre deosebire de sora ei care castiga de pe urma imaginii de bomba-sexy. In timp ce Nicoleta s-a facut remarcata in pictoriale incendiare, Iuliana s-a luptat sa iasa din umbra ei prin intermediul mai multor roluri de televiziune, dar, in paralel, a dezvoltat o afacere in asociere cu iubitul ei, fostul fotbalist Razvan Dumitrescu. Chiar daca sunt impreuna de mai mult timp, acesta s-a mutat in Romania in urma cu un si jumatate si alaturi de Iuliana a deschis un magazin de bijuterii. Desi startul a fost modest, lucrurile au luat amploare. "Treptat ne-am dezvoltat afacerea, iar in momentul de fata avem deschise cinci magazine de bijuterii", ne-a povestit Iuliana. Si pentru ca profitul este considerabil, cei doi intentioneaza sa deschida, in viitorul apropiat, o cafenea sau un restaurant in Capitala. Pana una alta se gandesc la casa pe care intentioneaza sa o cumpere anul acesta. Desi stau impreuna, nu au o locuinta a lor, iar nunta bate la usa. "Nu avem nimic programat, insa dorim sa facem nunta cat mai curand. Singura certitudine este ca Nicoleta imi va fi domnisoara de onoare. Nasi nu am ales inca deoarece lista este foarte lunga", marturiseste ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.