De necrezut. Daria Zhukova sustine ca prefera sa stea acasa sa citeasca o carte decat sa participe la petrecerile mondene Logodnica miliardarului rus Roman Abramovici, fotomodelul Daria Zhukova, se da femeie serioasa. Frumoasa rusoaica a declarat, i
De necrezut. Daria Zhukova sustine ca prefera sa stea acasa sa citeasca o carte decat sa participe la petrecerile mondene Logodnica miliardarului rus Roman Abramovici, fotomodelul Daria Zhukova, se da femeie serioasa. Frumoasa rusoaica a declarat, intr-un interviu acordat revistei "Vogue", ca este mare amatoare de lectura si nu-i place sa iasa in public doar de dragul de a fi vazuta la bratul celebrului ei iubit. "Nu-mi place absolut deloc sa merg prin baruri si discoteci sau la tot felul de petreceri simandicoase, doar ca sa fac parada. Mai degraba stau acasa si citesc o carte buna", a afirmat Daria. "In privinta vietii mele amoroase, cred ca am o atitudine foarte clara. O relatie functioneaza atata vreme cat cei doi comunica intre ei. Atunci cand relatia s-a stricat, imi place sa n-o lungesc prea mult. Nu-mi place sa sufar si detest dramele sentimentale", a mai spus ea. Daria este fiica miliardarului rus Alexandr Zhukov, care, la fel ca Abramovici, a facut avere din afaceri cu petrol. Iubita lui Abramovici este proprietara unor magazine la Paris, Londra, Moscova si Los Angeles.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.