Proprietarii de locuinte, terenuri sau autovehicule sunt obligati sa plateasca taxe locale in maximum doua transe pe an, pana pe 31 martie, respectiv 30 septembrie. In caz contrar, se aplica majorari de 0,1% pe zi din suma datorata. Se platesc in do
Proprietarii de locuinte, terenuri sau autovehicule sunt obligati sa plateasca taxe locale in maximum doua transe pe an, pana pe 31 martie, respectiv 30 septembrie. In caz contrar, se aplica majorari de 0,1% pe zi din suma datorata. Se platesc in doua transe impozitele mai mari de 50 de lei pe an, iar cele sub acest nivel se achita intr-o singura transa. Si posesorii de barci cu sau fara motor, garaje sau locuri de parcare trebuie sa plateasca taxele locale. Darile la stat vor fi aceleasi ca si in 2007, iar consiliile locale pot face reduceri de pana la 10% pentru cei care achita suma totala a impozitului pana la data de 31 martie. Plata se poate face atat la administratiile financiare teritoriale, cat si la unitatile CEC sau la oficiile postale din toata tara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.