Sebastian Stan Ferecat. Conducatorii Stelei pregatesc un transfer important, totul fiind stabilit intr-o sedinta care a avut loc, ieri, la stadionul din bulevardul Ghencea. Adrian Ilie nu a vrut sa divulge secretele, dar a acceptat un dialog despre
Sebastian Stan Ferecat. Conducatorii Stelei pregatesc un transfer important, totul fiind stabilit intr-o sedinta care a avut loc, ieri, la stadionul din bulevardul Ghencea. Adrian Ilie nu a vrut sa divulge secretele, dar a acceptat un dialog despre eventualele transferuri. Vor mai sosi jucatori in aceasta perioada? - Da. Avem mai multe piste. Pinto? - Nu e o prioritate pentru noi. Armenteros? - Am discutat cu aceia de la club si am facut o oferta. Asteptam raspunsul lor. Intr-un ziar chilian a aparut o stire conform careia Steaua a facut o oferta de sase milioane de euro pentru Jose Sand. Este adevarat? - Daca Steaua facea o asa oferta, jucatorul era deja aici. Cei de la ziarul respectiv stiu mai multe si cu ei ar trebui sa discutati. Exista oferte pentru jucatorii Stelei? - Da. Avem cateva oferte importante si veti vedea ca vor fi niste surprize. Este vorba de fotbalistii de pe "lista neagra"? - Eu nu vorbesc despre cei de pe "lista neagra". Dar si pentru ei exista interes. Atunci? - Nu pot sa va dau nume. Dar eu zic ca vor fi lucruri interesante.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.