Hard Rock Cafe ajunge si in Romania. Prima cafenea se va deschide pe 20 ianuarie in Parcul Herastrau din Bucuresti, in apropierea Arcului de Triumf.
Hard Rock Cafe Bucuresti are 2.000 de metri patrati, o capacitate de 220 locuri in interior si 120 de locuri pe terasa exterioara si 120 de angajati. Reteaua de cafenele Hard Rock International este una dintre cele mai cunoscute marci la nivel mondial, renumita pentru muzica rock, obiectele de colectie apartinandu-le vedetelor internationale, meniului si distractiei pe care le ofera.
Localul din Bucuresti va oferi un meniu unic, iar clientii sai vor putea achizitiona tricouri, insigne si alte obiecte din colectiile limitate Hard Rock, comercializate in Rock Shop. "Bucuresti este un oras extraordinar si plin de viata, cu o mare varietate de oferte culturale. Romania si regiunile limitrofe reprezinta zone importante pentru Hard Rock International", a spus Hamish Dodds, Presedinte si CEO Hard Rock International. Peretii Hard Rock Cafe Bucuresti vor fi decorati cu obiecte care le-au apartinut celor mai faimoase staruri din lumea muzicii si care fac parte din celebra colectie Hard Rock. Din colectia lantului de cafenele fac parte versurile melodiei "Celebration of the Lizard", scrise de mana de Jim Morrison, solistul trupei The Doors, chitare care au apartinut lui Eric Clapton, Pete Townshend, chitaristul si compozitorul The Who, lui Bob Dylan sau Frank Zappa, o pereche de pantofi ai lui Elton John si diverse alte obiecte care au apartinut starurilor rock. Hard Rock este de asemenea faimoasa pentru colectiile sale de moda si produse legate de muzica, concertele live si site-ul care a obtinut numeroase premii.