Fortos. Fotbalistul lui Poli Timisoara isi incordeaza muschii pentru asaltul asupra Romei, acolo de unde a venit vestea incorporarii la Lazio Lazio Roma cauta tineri gladiatori pentru a-i arunca in arena cu lei de pe Olimpico. In acest sens, grupare
Fortos. Fotbalistul lui Poli Timisoara isi incordeaza muschii pentru asaltul asupra Romei, acolo de unde a venit vestea incorporarii la Lazio Lazio Roma cauta tineri gladiatori pentru a-i arunca in arena cu lei de pe Olimpico. In acest sens, gruparea italiana il vrea pe tanarul Cristian Daminuta, pentru un milion de euro, stire anuntata de CANCAN, in urma cu patru zile. Ocazia este numai buna pentru jucatorul Politehnicii Timisoara sa-si masoare puterile cu fotbalisti adusi din toate colturile Europei, la fel cum se intampla si in urma cu peste 2.000 de ani cu legendarii gladiatori. Si Daminuta, calit printre rudimentarii din ligile inferioare ale Romaniei, are ce sa arate. Pe langa calitatile de mijlocas la inchidere, post care-i cere rautate si duritate in joc, fotbalistul are si un fizic bine cladit pentru cei 17 ani de viata. Acesta si-a lucrat din plin muschii in ultima vreme, special pentru o viitoare mutare in capitala Italiei. Parca deja se vede in pielea unui gladiator roman, transpus in zilele noastre intr-un luptator lazial.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.