Mihai Bledea Fratele Laurei Andresan a fost prins si arestat, la sfarsitul anului trecut, pentru furt. Acesta a fost surprins in timp ce prada, impreuna cu un alt individ, o locuinta situata pe strada Dara din Satu Mare, sambata, 29 decembrie. Incid
Mihai Bledea Fratele Laurei Andresan a fost prins si arestat, la sfarsitul anului trecut, pentru furt. Acesta a fost surprins in timp ce prada, impreuna cu un alt individ, o locuinta situata pe strada Dara din Satu Mare, sambata, 29 decembrie. Incidentul a fost anuntat la politie de proprietarul locuintei, care i-a surprins pe cei doi in curtea casei sale, cu un laptop furat in mana. Unul dintre hoti, Constantin, fratele Laurei Andresan, a fost prins pe loc, cu ajutorul vecinilor. Ulterior, politistii l-au depistat si pe complice pe o strada din vecinatate. Cercetarile efectuate de oamenii legii au scos la iveala faptul ca hotii au ajuns la Satu Mare cu trenul si ca au comis, inainte de a fi retinuti de politie, alte doua furturi din locuinte si au spart si o masina. In 30 decembrie, Constantin Andresan si Stefan H. au fost arestati preventiv pentru 29 de zile sub acuzatia de furt calificat. Surse din politie afirma ca fratele Laurei Andresan a facut deja un an de puscarie, fiind condamnat pentru detinere de valuta falsa. Informatia nu a fost confirmata oficial.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.