Program. Romania va incepe pregatirile pentru EURO 2008 cu o minivacanta in Sicilia Pe vremea lui Anghel Iordanescu, prezenta sotiilor sau a prietenelor fotbalistilor in cantonamentul "nationalei" era de neconceput inaintea unui turneu final. Consoa
Program. Romania va incepe pregatirile pentru EURO 2008 cu o minivacanta in Sicilia Pe vremea lui Anghel Iordanescu, prezenta sotiilor sau a prietenelor fotbalistilor in cantonamentul "nationalei" era de neconceput inaintea unui turneu final. Consoartele "tricolorilor" calatoreau separat si erau tinute in alte hoteluri, pentru a nu diminua puterea de concentrare a tovarasilor de viata. Se stiu, de asemenea, superstitiile generalului, conform carora femeile trebuiau tinute departe chiar si de autocarul in care calatorea echipa. Nici Victor Piturca nu este cunoscut ca un antrenor care sa faca multe concesii vietii extrasportive a fotbalistilor. Multi oameni din anturajul "nationalei" spun ca este chiar mai dur decat Iordanescu. In ciuda acestui fapt, selectionerul a organizat o vacanta comuna a lotului in Sicilia, in perioada 26 mai - 2 iunie 2008, in care a permis tuturor sa vina insotiti de sotii, logodnice sau prietene. Motivul acestei abateri de la principiile sale este cat se poate de pragmatic. Piturca s-a temut ca fotbalistii, abia intrati in vacanta dupa terminarea campionatelor, ar putea sa-si faca de cap nesupravegheati si sa ajunga la convocarea lotului epuizati fizic si deconcentrati psihic. Asa ca i-a chemat pe toti in vacanta din Sicilia, unde toata lumea va fi multumita: fotbalistii fiindca vor fi alaturi de consoarte, "Piti" pentru ca acestia nu vor mai pierde nopti prin cluburi, discoteci sau cazinouri inaintea ultimei campanii de pregatire a EURO 2008!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.