In familie. Prezentatoarea stirilor sportive s-a cuplat cu un asistent de productie de la transmisiunile meciurilor de fotbal Dupa o perioada de cateva luni in care s-a "refacut" dupa despartirea de Marian Ionescu de la Directia 5 si in care a refuz
In familie. Prezentatoarea stirilor sportive s-a cuplat cu un asistent de productie de la transmisiunile meciurilor de fotbal Dupa o perioada de cateva luni in care s-a "refacut" dupa despartirea de Marian Ionescu de la Directia 5 si in care a refuzat avansurile altor admiratori, printre care si Marius Kalmar, prietenul lui Cristi Chivu, Crina Abrudan a decis sa ofere o noua "sansa" iubirii in viata ei. Urmand exemplul colegei sale de la Observator, Alessandra Stoicescu, care are un iubit din departamentul IT al postului, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 si-a incercat si ea norocul mai aproape de "casa", cuplandu-se cu un coleg de televiziune. Potrivit unor surse din interiorul postului din Baneasa, blonda se iubeste cu un asistent de productie de la transmisiunile sportive, pe nume Vali Popescu. Prima data cand cei doi au atras atentia asupra lor, trezind colegilor suspiciuni ca ar putea fi un cuplu, a fost cu ocazia unui team-building organizat de trust la Predeal, in urma cu trei saptamani. Atunci, Crina si Vali au fost nedespartiti, desi nu si-au manifestat in mod evident sentimentele. Potrivit informatiilor noastre, amorezii nu au ratat nicio ocazie de a se fotografia impreuna. Tandra cu Vali, pe muzica trupei Directia 5 Putin mai tarziu, la petrecerea de sfarsit de an organizata de Antena 1 in clubul Fratelli, unde, culmea, atmosfera a fost asigurata si de trupa Directia 5, Crina si Vali nu s-au mai sfiit de colegii lor si s-au purtat foarte tandru unul cu celalalt. Gurile rele sustin ca, pe undeva, sentimentele Crinei au fost un pic impulsionate si de prezenta fostului ei iubit, pe care ar fi vrut sa-l faca gelos. O parte dintre angajatii departamentului Sport care sunt la curent cu noua idila par sa-l invidieze si sa-l compatimeasca in egala masura pe Vali Popescu, pentru ca, prevad ei, ca acesta o sa fie repede parasit de stirista. Acestia spun ca iubitul Crinei nu ar avea potential sa sustina o relatie pe termen lung, intrucat nu are nicio functie foarte mare si nici financiar nu se poate lauda cu vreo situatie deosebita. Vali Popescu a divortat de curand, fiind, potrivit zvonurilor din redactia televiziunii, parasit de sotia sa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.