Omul de afaceri Catalin Chelu detine aproape 11,6 milioane actiuni la SIF3 Transilvania, pachet ce reprezinta 1,0621% din capitalul social al acesteia, potrivit unui comunicat BVB. Chelu detine acest pachet prin intermediul societatii Pneu Service SA
Omul de afaceri Catalin Chelu detine aproape 11,6 milioane actiuni la SIF3 Transilvania, pachet ce reprezinta 1,0621% din capitalul social al acesteia, potrivit unui comunicat BVB. Chelu detine acest pachet prin intermediul societatii Pneu Service SA si al Luminitei Tiru, prezentata ca "persoana implicata in societate controlata". In notificarea trimisa Bursei, pentru a anunta trecerea pragului de 1%, omul de afaceri confirma detinerea a 11.599.710 actiuni la SIF Transilvania, iar valoarea de piata a acestui pachet este de 2,64 milioane lei, calculata la cursul de inchidere de joi, de 2,28 lei/actiune. Legea care reglementeaza detinerile de actiuni la SIF prevede ca actionarii acestora nu pot detine mai mult de 5% din capitalul social al unui SIF, in mod individual sau concertat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.