Candidatul democratilor in alegerile din SUA, Barack Obama, are o poveste de viata neobisnuita. Tatal sau a fost casatorit de trei ori, iar nevestele lui au jucat un rol important in viata celui care ar putea deveni primul presedinte american de cul
Candidatul democratilor in alegerile din SUA, Barack Obama, are o poveste de viata neobisnuita. Tatal sau a fost casatorit de trei ori, iar nevestele lui au jucat un rol important in viata celui care ar putea deveni primul presedinte american de culoare. Prima sotie a lui Obama senior se numeste Kezia, are 67 de ani si locuieste intr-o casa modesta din Anglia. Femeia se pare ca a fost marea iubire a barbatului, care nu s-a invrednicit niciodata sa divorteze de ea. Cu toate acestea, in 1959, Barack senior s-a casatorit cu Ann Dunham, mama politicianului, cele doua femei devenind ulterior bune prietene. Sase ani mai tarziu, tatal lui Obama s-a casatorit din nou, cu o profesoara pe nume Ruth. In prezent, Kezia este cea mai mare fana a lui Barack, pe care doreste sa il vada presedinte.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.