Presedintele PDL, Emil Boc, afirma ca in acest moment "mingea este in terenul PSD". "Sper ca votul uninominal sa fie adoptat chiar in sesiunea care incepe in februarie pentru ca trebuie doar acordul PSD pentru propriul lor proiect, care va fi sustinu
Presedintele PDL, Emil Boc, afirma ca in acest moment "mingea este in terenul PSD". "Sper ca votul uninominal sa fie adoptat chiar in sesiunea care incepe in februarie pentru ca trebuie doar acordul PSD pentru propriul lor proiect, care va fi sustinut de PDL. Romanii care au fost la referendum s-au pronuntat in proportie de 90 la suta pentru un asemenea tip de vot uninominal”, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, Emil Boc. Potrivit acestuia, PDL va colabora cu orice forta politica pentru votul uninominal. "Mingea este in terenul PSD, care trebuie sa decida daca ramane consecvent cu propriul proiect sau cu amalgamul propus de domnul Tariceanu. Din punctul meu de vedere, jucam pe o singura carte: votul uninominal de la referendum”, a spus liderul PDL. Mircea Geoana anunta, in 12 decembrie, ca PSD va propune sesiune extraordinara a celor doua Camere ale Parlamentului pentru a se discuta asupra votului uninominal, astfel incat la inceputul lunii februarie un proiect de lege pe aceasta tema sa fie adoptat. "PSD va propune o sesiune extraordinara a celor doua Camere in luna ianuarie, astfel incat de la 1 februarie sa putem sa avem o lege de vot uninominal adoptata, care sa fie si constitutionala, si operationala", declara presedintele PSD.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.