Aproximativ 50 de tineri din Timisoara si Arad, care au ramas inzapeziti la o cabana din Poiana Marului, in judetul Caras-Severin, au reusit sa se intoarca acasa dupa ce au curatat singuri zece kilometri de sosea. Alertate de tineri, cei de la Drumu
Aproximativ 50 de tineri din Timisoara si Arad, care au ramas inzapeziti la o cabana din Poiana Marului, in judetul Caras-Severin, au reusit sa se intoarca acasa dupa ce au curatat singuri zece kilometri de sosea. Alertate de tineri, cei de la Drumuri si Poduri Resita au trimis oameni care, dupa ce si-au luat banii, au plecat fara sa intervina. "S-au facut ca muncesc", a declarat pentru CANCAN o tanara din grup. "Stratul de zapada in zona a atins trei metri inaltime. Am pornit la drum, insa am mers aproximativ 5 km si ne-am intors, pentru ca nu se putea circula. Erau masini inzapezite, drumul plin de zapada, cred ca avea cel putin trei metri". Cosmarul tinerilor s-a incheiat dupa doua zile de "munca la drumuri".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.