Un accident grav a avut loc, la sfarsitul saptamanii trecute, in zona Tihuta, la Piatra Fantanele, unde un grup de sase tineri a intrat in viteza intr-un parau, cu folia de plastic transformata in sanie, apoi s-a izbit in vegetatia lemnoasa. Unul di
Un accident grav a avut loc, la sfarsitul saptamanii trecute, in zona Tihuta, la Piatra Fantanele, unde un grup de sase tineri a intrat in viteza intr-un parau, cu folia de plastic transformata in sanie, apoi s-a izbit in vegetatia lemnoasa. Unul dintre tineri risca sa ramana paralizat dupa ce a suferit contuzii serioase la nivelul toracelui. Alti doi au suferit comotii cerebrale si ceilalti diverse fracturi, ne-a declarat lt. Georgeta Casvan, de la Jandarmeria Bistrita. Tinerii au varste cuprinse intre 14 si 28 de ani. Partia nu este omologata, dar tinerii neglijeaza de obicei acest lucru si se aventureaza dupa petreceri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.