Sarboaica Suzana Milovanovic a semnat un contract pe cinci luni cu echipa de baschet ICIM Arad. Aceasta a renuntat la prima liga spaniola pentru a veni in orasul de pe malul Muresului. Milovanovic a jucat la echipe de top, participante in Euroliga,
Sarboaica Suzana Milovanovic a semnat un contract pe cinci luni cu echipa de baschet ICIM Arad. Aceasta a renuntat la prima liga spaniola pentru a veni in orasul de pe malul Muresului. Milovanovic a jucat la echipe de top, participante in Euroliga, Ted Kayseri si Grand Canaria. Ultima formatie la care a evoluat a fost El Dato Badajuz Extremadura, din prima liga spaniola. Sportiva are 28 de ani, 1,82 m inaltime si evolueaza pe postul 4, de pivot, post considerat deficitar de catre antrenorul Adrian Budurean. "Consider ca a meritat sa-mi sacrific vacanta de iarna pentru aceasta jucatoare. Am negociat intens si ne-a iesit", a spus Budurean.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.