Primarul Sectorului 5 si-a implinit anul acesta un vis arzator: el a reusit sa il aduca, in noaptea de Revelion, pe marele cantaret Tom Jones sa concerteze la Romexpo. Iar britanicul, despre care Bruce Willis spune ca marele Elvis nu merita nici sa-
Primarul Sectorului 5 si-a implinit anul acesta un vis arzator: el a reusit sa il aduca, in noaptea de Revelion, pe marele cantaret Tom Jones sa concerteze la Romexpo. Iar britanicul, despre care Bruce Willis spune ca marele Elvis nu merita nici sa-i care bagajele, a venit si a dat un recital de zile mari. Tom Jones a sosit la Bucuresti in duminica dinaintea Anului Nou cu o cursa charter care a aterizat la ora 19.20 pe aeroportul Aurel Vlaicu. El a venit insotit de familie si a parasit Romania imediat dupa concertul din cadrul Revelionului Romexpo, organizat pentru a 7-a oara de Primaria Sectorului 5. Dupa ce a fost cazat la hotelul Hilton, Tom Jones si-a exprimat dorinta de a-l cunoaste pe primarul Marian Vanghelie despre care auzise ca incearca sa il aduca in Romania de 6 ani. In consecinta, Vanghelie a sosit la hotel insotit de producatorul general al evenimentului, Bogdan Fraedrich, si amandoi au petrecut in compania starului britanic pana la trei dimineata. (D. M.)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.