La numai cateva minute dupa ce au intrat in noul an, o salajeanca din localitatea Perii Vadului si-a ucis barbatul infigandu-i cutitul de bucatarie in inima. Agneta Almasi, in varsta de 50 de ani, s-a luat la cearta cu Valer Andrecan, de 57 de ani,
La numai cateva minute dupa ce au intrat in noul an, o salajeanca din localitatea Perii Vadului si-a ucis barbatul infigandu-i cutitul de bucatarie in inima. Agneta Almasi, in varsta de 50 de ani, s-a luat la cearta cu Valer Andrecan, de 57 de ani, pe fondul consumului de alcool. Potrivit vecinilor, cei doi au avut numeroase scandaluri in ultima vreme. Criminala avea opt copii, din care patru baieti impreuna cu victima. Crima a avut loc sub ochii mezinului familiei, in varsta de 19 ani, elev la o scoala profesionala. Inmormantarea va avea loc maine, de funeralii ocupandu-se rudele barbatului din Zalau. Agresoarea a fost retinuta de procurori si s-a propus arestarea preventiva pentru crima. (M.B.- C.) Petrecere Incheiata tragic pentru un italian, la Bucuresti Un italian care si-a petrecut Revelionul in Romania a murit lovit de o masina, chiar in centrul Capitalei, dupa petrecerea de Revelion. Barbatul si-a pierdut viata in primele ore ale lui 2008, chiar in mijlocul bulevardului Magheru. Italianul, in varsta de 29 de ani, a coborat dintr-un taxi si a traversat bulevardul, printr-un loc nepermis. Tanarul a fost accidentat de un autoturism al carui sofer nu l-a vazut la timp, iar medicii de pe ambulanta nu l-au mai putut salva. Martorii oculari sustin ca soferul avea viteza mare. Politistii au stabilit ca acesta conducea sub influenta alcoolului, intrucat aparatul etilotest a aratat o alcoolemie de 0,11 la mie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.