Scenaristii de film si televiziune americani au anuntat ca vor instala pichete de greva la Globurile de Aur, la 13 ianuarie, decizie care risca sa perturbe grav aceasta prestigioasa ceremonie de premii organizata la Hollywood, informeaza AFP. Sindica
Scenaristii de film si televiziune americani au anuntat ca vor instala pichete de greva la Globurile de Aur, la 13 ianuarie, decizie care risca sa perturbe grav aceasta prestigioasa ceremonie de premii organizata la Hollywood, informeaza AFP. Sindicatul scenaristilor americani (WGA), ai carui membri sunt in greva de la 5 noiembrie, au inceput negocierile cu compania organizatoare, "Dick Clark Productions", pentru a permite derularea normala a ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur. Dar negocierile au esuat, potrivit unui comunicat emis de filiala WGA pentru coasta vestica a Statelor Unite. "Dick Clark Productions este ingrijorata din cauza grevei. Asa cum s-a anuntat anterior, sindicatul scenaristilor va instala pichete de greva la Globurile de Aur", se indica in text.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.