Dan Manaila, Ioan Ienciu si Marin Lupas au fost protagonistii unui accident rutier, cu doua zile inaintea noului an. Masina condusa de Manaila s-a oprit intr-un copac, dupa ce fostul antrenor secund al echipei UTA a evitat un automobil, care i-a apa
Dan Manaila, Ioan Ienciu si Marin Lupas au fost protagonistii unui accident rutier, cu doua zile inaintea noului an. Masina condusa de Manaila s-a oprit intr-un copac, dupa ce fostul antrenor secund al echipei UTA a evitat un automobil, care i-a aparut, brusc, in fata. Cei trei au fost transportati la spital, petrecandu-si noaptea de sambata spre duminica acolo. Cel mai "sifonat" este Lupas, care inca acuza dureri insuportabile in piept. "Daca nu faceam manevra asta, cred ca nu ne prindea noul an. Bine ca nu m-am panicat", a spus Manaila. El nu avea asigurare, astfel incat va fi nevoit sa suporte din propriile buzunare cheltuielile pentru reparatii. Soferul vinovat a parasit locul accidentului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.